Tokaplasztika

A toka az áll alatti zsírszövet szaporulata. Miközben éveink száma növekszik, csökken a kollagéntermelés és a rugalmas rostok száma, bőrünk a gravitáció hatásának következtében veszít feszességéből. A nyak és az arc puha bőre megereszkedik, és ezzel párhuzamosan látványos zsírlerakódás történik. A tokaplasztika során eltávolítják a felesleges zsírt és a lógó bőrszéleket. Az alkati és életviteli sajátosságokat figyelembe véve a tökéletes eredményhez indokolttá válhat más beavatkozás elvégzése is.

Fotó: Paul Lewis

Toka teszt:


Húzza hátra és felfelé nyakán a bőrt és, ha tetszik az eredmény, Ön megérett a tokaplasztikára.

Online időpont kérés
Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy konzultációs időponttal kapcsolatban!
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:

Hegkimetszés


 Csúnyán összeforrt vagy sebtében összevarrt sebek forradásai zavaróak, pláne ha jól látható helyen vannak, vagy akadályozzák a szabad mozgást. Nem muszáj vastag, látható varratokat viselni évekkel a beavatkozás után is.

Online időpont kérés
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:
Felíratkozik online hírlevelünkre?

Több szakorvos tudása összegződik minden egyes páciensünk kezelésében. A Kontúr Klinika Magyaroszág legrégebben működő munkacsoportja, több szakorvos együttműködésén alapulva.

1991 óta, több mint 20 év szakmai tapasztalattal állunk pácienseink rendelkezésére. Nem csak a szakmai szinten, hanem orvos-beteg kapcsolatban is refernciának számítunk a hazai plasztikai sebészet világában.

1087 Budapest, Gyulai Pál út 2. | kontur[at]konturplasztika.hu