Smartlipo

AZ ALAKFORMÁLÁS ÚJ DIMENZIÓJA


Ellenállhatatlan, feszes alakra vágyik?
Tegye próbára a Smartlipo lézeres zsírbontási módszert, mely a test legproblémásabb területein eredményez látványos, hatékony fogyást!

Smartlipo a fogyasztás forradalma...

A végleges, maradandó eredményt adó alakformáló kezelésekre fokozatosan növekvő igény tapasztalható napjainkban. A leglátványosabb eredményt adó klasszikus zsírleszívástól azonban a műtéttől való félelem miatt idegenkedünk, igen nagy elszántság kell ahhoz, hogy vállaljuk a vele járó kockázatot és megterhelést.

Ennek az áthidalására újabb és újabb fejlesztések jelennek meg a plasztikai sebészet kínálatában, végleges eredményt biztosítva, de kíméletes módon.


A Smartlipo néven ismertté vált lézeres zsíroldási módszer a zsírleszívásos technikák friss fejlesztése. A hagyományos zsírleszívás technikájával szemben, ahol vákuumot alkalmazunk a zsírszövet eltávolítására, a Smartlipo módszer lézertechnológiát a zsírsejtek feloldására. A roncsolt zsírszövet ezután a nyirokkeringésen keresztül ürül ki a szervezetből 2-4 hónap alatt, ekkorra alakul ki a végleges eredmény. A beavatkozás gyakorlatilag külső nyom nélkül végezhető.

Fő indikációs területe azok a testtájak, ahol a hagyományos technikával nehezebben érhető el eredmény pl. a toka, felkar, lábszár, belső comb területe. Itt nagyon fontos szempont a bőr egyenletes, sima felszíne a kezelést követően, amihez a lézerfény energiája nagy segítséget nyújt.

Önmagában is alkalmazható cellulit által érintett területeken, ezen kívül a lézeres kezelés speciális indikációja a hónalji izzadás kezelése a verejtékmirigyek elpusztítása útján.

A Smartlipo módszer több előnyös tulajdonsággal is bír: az alkalmazott sebészi kanül olyan kicsi, hogy a bevezetéshez szükséges nyílás egy injekciós tű méretéhez hasonló. Az eljárás ambulánsan, helyi érzéstelenítésben végezhető minimális megterhelés mellett, az összes kényelmetlenség az érzéstelenítő oldat beadásakor érezhető enyhe feszítő érzés formájában. A lézertechnológiának köszönhetően a bőr alatti apró erek azonnal összezsugorodnak, a zsírsejtek feloldódnak. Ennek következtében kevesebb bevérzés, kisebb szöveti duzzanat alakul ki, a műtét utáni megterhelés is kisebb, a gyógyulási idő pedig lerövidül a hagyományos módszerhez képest.

A módszer további előnye, hogy a lézerenergia által kibocsátott hő a bőrben és bőr alatti területen lévő kollagénrostokat zsugorítja, új kollagén termelését indukálja. Ezáltal feszesebb, simább bőr alakulhat ki a kezelés után, a felület egyenletesebb lesz. Az újabb kutatások anyagai szerint a kollagén képzésre gyakorolt hatás 3-6 hónapig folyamatosan fennáll. Mivel a lézer vezetőfénye a bőrön át szemmel látható a beavatkozás alatt, technikailag is könnyű a sebész számára az egyenletes kezelés megoldása.

A módszert alaposan tesztelték Olaszországban, ahol kifejlesztették illetve több európai, ázsiai és dél-amerikai országban is. Ezek után megkapta az egyik legszigorúbb hatóság, az amerikai FDA engedélyét is és pillanatok alatt az egyik legkeresettebb beavatkozás lett az USA-ban.

A Smartlipo módszer nem testsúlycsökkentésre való eljárás, indikációs köre az alakformálás. Mivel lebontja a zsírsejteket, a hatása maradandó. Hízás-fogyás esetén a kialakított arányokkal történik a változás.

A kezelés hatékonyan kombinálható a PAL zsírleszívással is, ekkor a lézeres és hagyományos technika előnyei összegeződnek ilyen módon nagyobb mennyiségek eltávolítására is lehetőség van egyenletes bőrfelszín mellett.

Kétségei vagy kérdései vannak a Smartlipo módszerről? Szívesen segítünk!

kontur@konturplasztika.hu

Online időpont kérés
Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy konzultációs időponttal kapcsolatban!
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:
AKCIÓS AJÁNLATOT KERES?

Arcmegújító
csomag Ingyenes plasztikai sebészeti konzultáció

Online időpont kérés
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:
Felíratkozik online hírlevelünkre?
Miért minket?
VIP luxus csomag Ingyenes plasztikai sebészeti konzultáció
1087 Budapest, Gyulai Pál út 2. | kontur[at]konturplasztika.hu