Miért a Kontur Klinikát válassza?

A Kontur Klinika ma az egyik legrégebben alakult plasztikai sebész munkacsoport Magyarországon. 1991-ben kezdtük magánkórházi tevékenységünket, így már 20 év tapasztalatunk van nem csak a szakmai területen, hanem az orvos-beteg kapcsolatban is.


A Kontur Klinika jelenleg is Magyarország legnagyobb létszámú esztétikai sebészettel foglalkozó munkacsoportja, ezáltal a tagok tapasztalata is összeadódik. Sebészeink a magánpraxis mellett több éves vagy évtizedes, állami kórházakban megszerzett plasztikai sebészeti gyakorlattal is rendelkeznek és kizárólag esztétikai sebészeti beavatkozásokkal foglalkoznak.

A Kontur Klinika a legnagyobb területen, legtöbb ággyal működő, kizárólag esztétikai sebészettel foglalkozó hazai magánintézmény, ezáltal rövid határidővel tudjuk vállalni az Ön kezelését. Három, európai szinvonalon felszerelt műtővel, összesen 19 ággyal, 1-2 ágyas modern kórtermekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

A Kontur Klinikán a beavatkozáshoz szükséges kivizsgálásokat egy munkanap alatt elvégezzük, pácienseinknek nincs szüksége külön beutalóra, szervezésre és utazásra, nincs elvesztegetett idő és többlet költség.

A Kontur Klinika egy jelenleg is működő kórház területén belül van, ezáltal a kényelem és komfort mellett, kórházi biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, 24 órás felügyelettel, étlapról történő ételrendeléssel történik.

A Kontur Klinika egészségügyi szakszemélyzete plasztikai sebészeti ellátásra specializálódott, jelentős szakmai tapasztalattal bíró munkatársakból áll.

A Kontúr Klinikát választotta a náluk jelentkező páciensek európai színvonalú ellátására számos, esztétikai műtétek végzésével és közvetítésével foglalkozó magyarországi és külföldi székhelyű cég is (pl. Aesthetica Orvosi Központ, Meditours Hungary, Perfect Contours, Linda Briggs Company, Perfectprofiles, Euromedical Tours.).

A Kontúr Klinika szolgáltatásait bérlőként használja több, magyarországi plasztikai sebész munkacsoport, pl. Drissplasztika, Cosmeticdirect Kft. is.

A Kontur Klinika saját befektetésünk, nincs szakmán kívüli pénzügyi befektetők által kierőszakolt kompromisszum vagy kockázatos műtét. Így pácienseink biztonsága maximálisan biztosított.
 
A Kontur Klinikán egészségpénztári szerződések érvényesítése és üdülési csekk beváltása is lehetséges.

A Kontur Klinika magas színvonalú ellátását kedvező áron tudjuk biztosítani betegeinknek.

Online időpont kérés
Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy konzultációs időponttal kapcsolatban!
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:
AKCIÓS AJÁNLATOT KERES?

Arcmegújító
csomag Ingyenes plasztikai sebészeti konzultáció

Online időpont kérés
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:
Felíratkozik online hírlevelünkre?
Miért minket?
VIP luxus csomag Ingyenes plasztikai sebészeti konzultáció
1087 Budapest, Gyulai Pál út 2. | kontur[at]konturplasztika.hu