Blog

 Csúnyán összeforrt vagy sebtében összevarrt sebek forradásai zavaróak, pláne ha jól látható helyen vannak, vagy akadályozzák a szabad mozgást. Nem muszáj vastag, látható varratokat viselni évekkel a beavatkozás után is.

 

Felejtsd el a 80as évek stílusában virslire töltött szájakat! Az új ajakfeltöltési technikával, amit csak „Párizsi ajak” hívnak, - persze nem a felvágott után, hanem a francia főváros sikkes hölgyei miatt.

 

A plasztikai sebészet kapcsán általában unatkozó, magával mit kezdeni nem tudó, tehetős emberekre gondolunk. Az esztétikai sebészet nem csak öncélú szépítésről szól. A test aszimmetriájából fakadó különbségek gondot jelenthetnek tulajdonosának.

 

Elismerem, sokak számára érthetetlennek tűnő beavatkozás ez. Miért is akarná valaki kisebbíteni a mellét, mikor szinte az egész világ nagyobbíttat? A válasz talán mennyiséget a minőségért csere mentén értelmezhető.

 

A toka az áll alatti zsírszövet szaporulata. Miközben éveink száma növekszik, csökken a kollagéntermelés és a rugalmas rostok száma, bőrünk a gravitáció hatásának következtében veszít feszességéből.

 

Nőies férfimell korrekciója

A megnövekedett férfimell számos komplexus forrása lehet. Az elnőiesedett melleket elsősorban a mirigyállomány felszaporodása okozza és nem összekeverendő az elhízástól keletkező mellnagyobbodással.

 

Testünk folyamatosan változik, és életünk különbözői szakaszaiban különböző típusú, más-más területet érintő plasztikai beavatkozások kerülnek előtérbe. Milyen életkorban milyen beavatkozások a gyakoriak, milyen problémákat kezelhet, oldhat meg a plasztikai sebészet? 

 

Idézet egy levélből..."mindig AZ elálló fülű fiú voltam...

 

Szülés vagy nagyobb mértékű fogyás következtében a has bőre megereszkedhet, lógóssá válhat, kialakulhat az úgynevezett kötényhas. A terhességi striák semmilyen kozmetikai módszerrel nem tüntethetők el. Ez komoly komplexusok forrása lehet.

 

Arcfiatalítás arannyal? Azt már tudjuk, hogy az arany arcpakolásként kiváló fiatalító tulajdonságokkal bír. Külsőleg kozmetikai kezelések kedvelt alternatívája, igen látványos eredményt hoz. A bőr alá behúzva viszont valóságos csodákra képes.

 

Tele a média a fenék implantátumot kapott modellel. Egy ilyen beavatkozáshoz nem kell feltétlenül Brazíliából hívni esztétikai szakembert. Klinikánk hozzáértő orvosai már több mint 150 fenékformáló műtétet hajtottak végre.

 

 A Brit Pszichológia Társaság vizsgálata alapján az derült ki, hogy botox kezelés után az emberek boldogabbnak vallják magukat. 

 

 A szemölcs és anyajegyek eltávolításakor elsősorban bőrgyógyász szakorvosra gondolunk. Nem mindegy azonban a kimetszés és az esetleges varrat finomsága. Egy esztétikai szakember nagyon precízen és szinte láthatatlanul dolgozik a kényes és szembetűnő helyeken, mint például az arc vagy a dekoltázs.

 

 Mi nők tetszeni vágyunk. Magunknak, a meghódított és meghódítandó pasiknak. Fricskát mutatni a rivális nőknek. Bármi áron. De mivel érjük el a hőn áhított feszes bőrt?
Van, aki krémektől, kozmetikai kezelésektől várja a csodát...
...És van a BOTOX

 

 A telt ajkak mindig is a bujaság szimbólumai voltak. Népszerűsége sok évszázada töretlen. Gondoljunk csak a nagy szexbálványokra, mint Marilyn Monroe, Brigitte Bardot vagy Angelina Jolie. Mindannyian duzzadó ajkaikról(is) híresek. De mit tegyen az, aki nem úgy született?!

 

Van,akit már zsenge éveiben zavar a gravitáció romboló hatása és van,aki egészen jól tűri a kor előre haladtával bekövetkező változásokat.

 

Smartlipo egy új zsírbontási technika, mely kiválóan alkalmazható a kényes területek ( toka,combok, has) alakformálására.

 
Online időpont kérés
Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy konzultációs időponttal kapcsolatban!
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:
AKCIÓS AJÁNLATOT KERES?

Arcmegújító
csomag Ingyenes plasztikai sebészeti konzultáció

Online időpont kérés
NÉV:
E-MAIL:
TEL:
KOR:
Felíratkozik online hírlevelünkre?
Miért minket?
VIP luxus csomag Ingyenes plasztikai sebészeti konzultáció
1087 Budapest, Gyulai Pál út 2. | kontur[at]konturplasztika.hu